Aicinām dalībai mācībās esošos un potenciālos pārtikas produktu ražotājus. Mācības 13.08.2025. – 26.08.2025.

Mācību ietvaros teorētiskas un praktiskas zināšanas par bioloģiski audzētu/ražotu pārtikas produktu ražošanu un realizāciju. Mācīsimies par: – normatīvu prasībām bioloģiski ražotai pārtikai; – aktuālajiem pētījumiem un tehnoloģijām ražošanā; – marķējuma saturu un iespējām to pašrocīgi veidot, sertificēt; – pārtikas produktu sertifikācijā atbildīgajās institūcijās; – praktisko mācību daļā pieredzes apmaiņa veiksmīgos, profesionālos bioloģiskās pārtikas produktu uzņēmumos/ražotnēs/tirdzniecības vietās Pierīgas un Vidzemes reģionos.

Mācību lektori: no LLKC, LBTU, STC.

Mācību norise: 24h t.sk. 12h tiešsaistē/ 12h klātienē uzņēmumos. Pēc mācībām dalībnieki saņem apliecinājumu par iegūtajām zināšanām 24h apjomā, derīgu iesniegšanai atsevišķu atbalsta maksājumu lauksaimniecības platību apsaimniekošanā saņemšanai.

Pieteikšanās ir obligāta līdz 11.08.2025: https://forms.gle/FpboTEPnRkBr6G3y5.

Dalība mācībās ir bez maksas. Dalībnieku skaits ir ierobežots. Aicinām dalībniekus, esošus ‘Lauku atbalsta dienesta’ (LAD) klientus jeb LAD Klientu pilnvarotas personas. Kontaktpersona: Kristīne Ragaine, t.: 26307940/ kristine.ragaine@llkc.lv.

Mācību norise LAP 2014.-2020. apakšpasākums “Profesionālās izglītības un prasmju apguves pasākumi”, LAD Līguma nr. 10.2.1-2.36/23/P21 ietvaros.

Mācību īstenošanas grafiks.

Sagatavoja:

LLKC Pierīgas konsultāciju birojs sigulda@llkc.lv